Uživanje u uređenju vrta

Vrtni alati iz serije „Urban Series“ iz tvrtke SKIL jamstvo su da ćete uvijek uživati u uređenju vrta, a nakon upotrebe zauzimaju iznimno malo prostora.

„Urban Series“
Prostora je u urbanim područjima sve manje, a to će se stanje s vremenom samo pogoršavati. Vrtovi postaju manji i sve je više vrtova koji su smješteni na balkonima i krovovima. To znači manje prostora za pohranu. Pristupačni vrtni alati iz serije „Urban Series“ posebno su dizajnirani za takve uvjete.
Dizajn koji štedi prostor
Osim što su jednostavni za upotrebi, ovi praktični alati dolaze s jedinstvenim rješenjem „Easy Storage“ iz tvrtke SKIL. Pohrana ovih alata iznimno je jednostavna. Zahvaljujući svojem pažljivom dizajnu zauzimaju minimalnu količinu prostora. To znači da ćete ih čisto i uredno smjestiti u garaži, spremištu za alat ili ormaru.
Easy Storage
Mali vrtni alati dolaze s praktičnom kukom „Easy Storage“ za vješanje na zid. Kuke se mogu međusobno povezati kako bi se alati mogli smjestiti jedan pored drugoga. Veliki alati imaju vlastite posebne značajke dizajna. Na primjer, kosilice za travu imaju vlastiti stabilizator koji omogućuju njihovu polaganje uz zid u okomitom položaju.
Jednostavni za upotrebu, jednostavni za pohranu

Sve je rečeno: vrtni alati SKIL iz serije „Urban Series“ omogućuju uređivanje vrta na vrlo praktičan način. Tlačni perač, kosilica za travu, puhač za lišće ili škare za živicu – u kompletnom asortimanu električnih vrtnih alata SKIL pronaći ćete sve što vam je potrebno.