Za alate u koje se možete pouzdati
U poduzeću SKIL nema kompromisa kada je u pitanju kvaliteta. Iz tog vam razloga uvijek pružamo standardno jamstvo za sve proizvode, električne alate i mjerne alate.
Jamstvo bez zavrzlama

Ako vaš alat trgovačke marke SKIL ne radi ispravno, jamčimo vam jednostavno obavljanje popravka ili zamjene. Našim jamstvom bez zavrzlama podrazumijeva se da:

  • Nema potrebe za registriranjem
  • Nema potrebe za dijeljenjem osobnih podataka
  • Nema prigovora
Jamstvo od 5 godina za alate bez četkica

Naši su alati bez četkica moćniji i učinkovitiji od konkurentnih alata koji se pokreću motorima s četkicama. Također se i sporije troše jer nema trenja u motoru. Toliko smo sigurni u visoku kvalitetu svojih alata bez četkica da vam omogućujemo jamstvo od 5 godina (jedna godina za profesionalnu ili sličnu upotrebu).

Standardno jamstvo od 3 godine za alate trgovačke marke SKIL
Uživajte u standardnom jamstvu od 3 godine (jedna godina za profesionalnu ili sličnu upotrebu). To znači da ćemo besplatno popraviti ili zamijeniti vaš alat tijekom razdoblja trajanja jamstva ako dođe do proizvodnog kvara ili kvara materijala.
Jamstvo baterije
Omogućujemo vam standardno jamstvo od 6 mjeseci za naše baterije. Jamstvo se produžuje na dvije godine za naše baterije ActivCell™ i na pune 3 godine za baterije Keep Cool™. Za profesionalnu ili sličnu upotrebu, sve se baterije isporučuju s jamstvom od 6 mjeseci.