SKIL predstavlja...
SKIL predstavlja...
Postojećem asortimanu bušilica, pila, brusilica i drugih električnih alata dodali smo brojne inovativne akumulatorske i kabelske alate.
Više od alata
Više od alata

SKIL pruža nove mogućnosti kućnim majstorima kroz novi asortiman proizvoda pod izmijenjenim logotipom. Novi crveni asortiman pruža najbolje iskustvo rada i omogućava brže obavljanje svakodnevnih "uradi sam" zadataka. SKIL vas podržava i u radu kroz brojne savjete i trikove za kućne majstore.

#SKILhelps

Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedan akumulator.

20V Max Energy Platform – fleksibilan akumulatorski sustav – u srcu je novog asortimana. Akumulatorski paketi osmišljeni su za visok radni učinak i dizajnirani tako da odgovaraju svim Energy Platform alatima koji se isporučuju s akumulatorima i bez njih. Time vam pružaju fleksibilnost obogaćivanja svog asortimana novim alatima uz zadržavanje postojećeg akumulatora i punjača.

Keep Cool™: naša najinovativnija tehnologija hlađenja dosad
Keep Cool™: naša najinovativnija tehnologija hlađenja dosad
Nove akumulatorske alate Energy Platform odlikuje tehnologija Keep Cool™ koja produljuje rad do 25 % i udvostručuje vijek trajanja akumulatora. Patentirana tehnologija za apsorpciju topline sprječava pregrijavanje akumulatora i poboljšava njihove radne značajke.
ActivCell™: Inteligentno upravljanje energijom
ActivCell™: Inteligentno upravljanje energijom
Svi su akumulatori opremljeni tehnologijom ActivCell™ koja osigurava konstantnije napajanje. Naša patentirana tehnologija optimizira potrošnju energije, sprječava pregrijavanje i maksimizira radne značajke akumulatora.
Inovacije
Inovacije

SKIL je sinonim za praktičnost, inovativnost i kvalitetu. To su ključni atributi za razumijevanje alata koji su visoko postavili ljestvicu s obzirom na dizajn, tehnologiju i jednostavnost upotrebe. Naš novi asortiman odlikuje mnoštvo patentiranih inovacija, uključujući brusilice bez filtara s X-Flow sustavom za skupljanje prašine i ubodne pile s 180° LED osvjetljenjem.

Više od alata. SKIL olakšava posao.

Za alate u koje se možete pouzdati
Za alate u koje se možete pouzdati

Svi alati tvrtke SKIL i Keep Cool™ akumulatori dolaze sa standardne 3 godine jamstva. Alati bez četkice isporučuju se s 5-ogodišnjim jamstvom.

Nije potrebna registracija.
Nema dijeljenja vaših osobnih podataka.
Bez problema.