Bilo koji alat. Bilo koji zadatak. Jedna baterija.

PWCORE, naš vodeći baterijski sustav prepun je pametnih inovacija koje će svakom zadatku pridonijeti optimalnom snagom. Radi ultimativne fleksibilnosti, svaka serija naprednih baterija i brzih punjača 100 % je kompatibilna sa svim odgovarajućim električnim i vrtnim alatima SKIL.

Otkrijte proizvode PWRCORE

ActivCell™: Pametno upravljanje snagom

Svaka napredna baterija SKIL opremljena je patentiranom tehnologijom ActivCell™. Pametni sustav upravljanja snagom neprestano nadzire napon, temperaturu i struju baterije te pruža optimalnu zaštitu i maksimalni učinak.

KeepCool™: Patentirana tehnologija hlađenja

Naša najnovija tehnologija KeepCool™ produljuje vrijeme rada za do 25 % i udvostručuje vijek trajanja baterije. Pojedinačne baterijske ćelije stavljene su u našu inovativnu tehnologiju apsorpcije topline kako bi dulje radile na optimalnoj temperaturi te se time sprječava pregrijavanje i poboljšava se izvedba.

Patentirani pokazatelj razine baterije: Pametne značajke u svakom proizvodu

Alati SKIL razvijeni su s pomoću 100 godina iskustva, a svaki je prepun inovativnih značajki za dobro izvršavanje zadatka. Naš pokazatelj razine baterije prikazuje razinu napunjenosti baterije te vas unaprijed upozorava kada je vrijeme za brzo punjenje.

Napredni alati kojima možete vjerovati

Imamo puno povjerenje u svoje visokoučinkovite proizvode pa za svaki od naših vodećih električnih alata SKIL i naprednu bateriju KeepCool™ standardno pružamo trogodišnje jamstvo. Za alate bez četkica dajemo petogodišnje jamstvo.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Energy Platform (EP) preimenovan je 2022. u PWRCORE 20. Platforma se ni na koji drugi način nije promijenila. Stoga možete upotrebljavati baterije EP u proizvodima PWRCORE 20 i baterije PWRCORE 20 u proizvodima EP.