SKIL Masters profesionalni električni alati

SKIL Masters: Profesionalni alati za profesionalne korisnike!
SKIL Masters su profesionalni alati za profesionalne korisnike! Oni se temelje na više od 90 godina iskustva u razvoju i izradi pravih alata za posao. Iskustvo koje ide sve do legendarne pile Skilsaw, invencije cirkularne pile tvrtke SKIL, davne 1924.

Tijekom tog vremena naučili smo što radi, a što ne radi. To je provjereno brojnim neovisnim ispitivanjima i istraživanjima u kojima tvrtka SKIL često osvaja glavne nagrade kao što su ‘Najisplativiji izbor’, ‘Najbolja kupovina’ i ‘Snažna preporuka’. Te nagrade potvrđuju da je tvrtka SKIL uvijek usmjerena na svoj razvoj i proizvodnju: dosljednost u razvoju proizvoda visoke kvalitete.

Više od 90 godina iskustva
U tvrtci SKIL, već više od 90 godina ugrađujemo najnovije tehnologije u naše električne alate. To znači da posjedujemo jedinstveno znanje o tome što profesionalni korisnici električnog alata uistinu žele. Jednostavne, funkcionalne alate koji predstavljaju robustnost, jednostavno i učinkovito rukovanje te nenadmašnu vrijednost za novac. Tako se možete posvetiti tome da posao obavite u najkraćem mogućem roku!

Dokazana trajnost
Znamo da ovisite o svojim električnim alatima i želite da oni rade u svim uvjetima, dan za danom. Zbog toga izrađujemo trajne i robustne alate. Samo jedan od primjera je upotreba metala za brojne važne sastavne dijelove kao što je kućište zupčanika. Najbolje od svega je što profesionalna kvaliteta dolazi po cijeni koja je i dalje veoma isplativa.

SKIL Masters je sinonim za profesionalne električne alate koji obavljaju posao u teškim, profesionalnim uvjetima rada.

To znači:

  • Robustni alati na koje se stvarno možete osloniti, dan za danom 
  • Alati koji su jednostavni za rukovanje, tako da možete uštedjeti vrijeme i koncentrirati se na posao 
  • Alati koji predstavljaju nenadmašnu kombinaciju radnih karakteristika i vrijednosti 

Možete iskoristiti sveukupno znanje, trajnost, radne karakteristike i vrijednost koji se ugrađuju u svaki SKIL Masters alat . SKIL Masters proizvode pronaći ćete u svim glavnim kategorijama električnih alata. Kliknite na karticu Proizvodi kako biste pronašli odgovarajuće SKIL Masters alate koje trebate za svoj profesionalni rad!

SKIL Europe je član organizacije EPTA ( European Power Tool Association - Europsko udruženje proizvođača električnih alata)