Učinkovita izvedba. Kompaktno skladištenje.
Vrtni alati poduzeća SKIL od 20 V pametniji su, brži i snažniji nego ikad prije. Nikada nije bilo lakše obaviti poslove po vrtu. Uz to su osmišljeni da zauzimaju najmanji mogući prostor za pohranu. Imamo alat za svaki posao po vrtu.
Svaki alat. Svaki zadatak. Jedna baterija.
Pozdravite „Energy Platform” poduzeća SKIL. Potrebna vam je samo jedna baterija za sve alate u fleksibilnoj liniji naziva „Energy Platform”. Ova snažna baterija uključuje tehnologiju Keep Cool™ kako bi se spriječilo pregrijavanje, povećalo trajanje vremena rada za 25 % i udvostručio životni vijek baterije.
Pohrana koja štedi prostor
Mali vrtni alati poduzeća SKIL imaju praktičnu kuku „Easy Storage” tako da ih možete objesiti na zid. Uz to su osmišljeni da zauzimaju najmanji mogući prostor za pohranu. Nema nereda!
Bežična kosilica za travu bez četkica poduzeća SKIL
Ova snažna kosilica za travu SKIL 0140 sadrži najnoviju tehnologiju: električni motor bez ugljenih četkica snažniji je nego što je ikad bio i traje deset puta duže. Ugrađena vodilica za travu poduzeća SKIL („SKIL Grass Guide”) pomaže vam kositi uz rubove i zidove. Uz to možete, preko središnje drške, na jednostavan način postaviti visinu košnje koja odgovara vašem travnjaku.
Bežični rezači trave poduzeća SKIL
Rezači trave poduzeća SKIL 0230 (oštrica od 25 cm) i 0240 (oštrica od 30 cm) nikako se ne mogu zasititi. Glava rezača može se postaviti u različite položaje. Ovo je vrlo praktično za obrađivanje teško dostupnih mjesta.
Bežični rezači živice poduzeća SKIL
Ako mislite da je rezanje živice i grmlja dugotrajan posao, trebate iskušati rad pomoću rezača živice poduzeća SKIL 0430. Snažne oštrice izoštrene dijamantom s lakoćom prolaze kroz granje debljine do 20 cm, tako da vam posao teče s lakoćom. Oštrica od 55 cm u jednom pokretu siječe područje velike površine. Time vam se oslobađa vrijeme za provođenje drugih aktivnosti.
Bežični puhač lišća bez četkica poduzeća SKIL
Raščistite suho i mokro lišće u tren oka pomoću puhača lišća poduzeća SKIL 0330. Široki promjer cijevi i aksijalni ventilator stvaraju veliki volumen zraka i njegovo ubrzanje do 160 km/h. Idealno za područja velike površine. Kotačić za regulaciju i raspršivač za smanjenje protoka olakšavaju regulaciju protoka zraka tijekom rada na teško dostupnim mjestima.