Učinkovita izvedba. Kompaktno skladištenje.
Vrtni alati poduzeća SKIL od 20 V pametniji su, brži i snažniji nego ikad prije. Nikada nije bilo lakše obaviti poslove po vrtu. Uz to su osmišljeni da zauzimaju najmanji mogući prostor za pohranu. Imamo alat za svaki posao po vrtu.
Svaki alat. Svaki zadatak. Jedna baterija.
Pozdravite „Energy Platform” poduzeća SKIL. Potrebna vam je samo jedna baterija za sve alate u fleksibilnoj liniji naziva „Energy Platform”. Ova snažna baterija uključuje tehnologiju Keep Cool™ kako bi se spriječilo pregrijavanje, povećalo trajanje vremena rada za 25 % i udvostručio životni vijek baterije.
Pohrana koja štedi prostor
Mali vrtni alati poduzeća SKIL imaju praktičnu kuku „Easy Storage” tako da ih možete objesiti na zid. Uz to su osmišljeni da zauzimaju najmanji mogući prostor za pohranu. Nema nereda!
Akumulatorske kosilice trave poduzeća SKIL
Snažne kosilice SKIL 0130 i 0140 za travu pokreću se elektromotorom bez četkica zbog čega su brže, snažnije i trajnije nego ikada. Ugrađenom vam se vodilicom za travu poduzeća SKIL („SKIL Grass Guide”) olakšava košenje uz rubove i zidove, dok se ergonomskim rješenjima smanjuje naprezanje vaših ruku i leđa.
Akumulatorski rezači trave poduzeća SKIL
Rezačima trave poduzeća SKIL 0230 (oštrica od 25 cm), 0240 (oštrica od 30 cm) i 0250 (oštrica od 33 cm) nikada nije dosta. Budući da su opremljeni atraktivnim inovacijama, uključujući mogućnost „Twist Load” za punjenje linije u nekoliko sekundi bez potrebe za potpunim odvajanjem kalema, dovoljno su moćni za rezanje velikih površina.
Akumulatorski podrezivači živice poduzeća SKIL
Podrezivači SKIL olakšava obrezivanje živice i grmlja više nego ikad prije. Iznimno precizno rezane čelične oštrice na rezačima živice SKIL prodiru kroz grane debljine i do 20 mm. Oštricama od 50 cm (model 0429) i od 55 cm (model 0430) obrezuju se velike površine u jednom prolazu. Stoga imate više vremena za provođenje drugih aktivnosti.
Bežični puhač lišća bez četkica poduzeća SKIL
Raščistite suho i mokro lišće u tren oka pomoću puhača lišća poduzeća SKIL 0330. Široki promjer cijevi i aksijalni ventilator stvaraju veliki volumen zraka i njegovo ubrzanje do 160 km/h. Idealno za područja velike površine. Kotačić za regulaciju i raspršivač za smanjenje protoka olakšavaju regulaciju protoka zraka tijekom rada na teško dostupnim mjestima.
Najkompaktnija akumulatorska motorna pila u svojem rangu
Upotrijebite energiju bez četkica modela 0534; akumulatorom od 5,0 Ah omogućava se nevjerojatnih 70 rezanja. Kompaktnim se oblikom jamči učinkovito djelovanje. A lanac se može brzo zamijeniti bez potrebe za dodatnim alatima.