Bez četkice: brže, snažnije i dugotrajnije
Ako tražite bežično rješenje čak i za najzahtjevnije poslove, alati bez četkica pravo su rješenje. Motori bez četkica brži su, jači i dugovječniji od motora s četkicama sličnih dimenzija.
Veća učinkovitost
Motori bez četkica ne stvaraju trenje, što znači da rade učinkovitije. Alati bez četkica primjetno su brži i jači od alata slične veličine koji imaju motor s četkicama. Motor bez četkica manje je podložan mehaničkom trošenju, što je dodatna dugoročna prednost.
Posebnost leži u motorima bez četkica
Kako biste si predočili u kolikoj su mjeri alati SKIL bez četkica učinkovitiji, usporedili smo svoj model bežične udarne bušilice bez četkica 3070 i sličan alat s četkicama (model 3020). Model 3070 bez četkica 51 % je brži, 33 % snažniji i traje 10 puta duže.
Bilo koji alat. Bilo koji zadatak. Jedan akumulator.
Poduzeće SKIL dodaje sve više i više alata bez četkica svom asortimanu alata na električni pogon i asortimanu vrtnih alata. Svi oni dijele isti sustav akumulatora „Energy Platform” koji odlikuje naša jedinstvena tehnologija za kontrolu topline Keep Cool™.
Alati kojima možete vjerovati
Toliko smo sigurni u visoku kvalitetu svojih alata bez četkica da vam omogućujemo petogodišnje jamstvo. Dobivate i trogodišnje jamstvo na uključene baterije Keep Cool™.