Inovacije

SKIL je posvećen praktičnosti, inovaciji i kvaliteti. Ovi su principi glavni sastojci izvanrednih alata koji se ističu izgledom, tehnologijom i jednostavnošću upotrebe.

Kompaktan električni prozračivač travnjaka za učinkovito uklanjanje mahovine

SKIL 0701 savršen je alat ako planirate pograbljati svoj travnjak kako biste uklonili mahovinu. Ručno je grabljanje iznimno težak posao, dok električni prozračivač travnjaka SKIL mahovinu uklanja brzo i jednostavno.

Pročitajte više

Učinkovit, ekološki podoban odstranjivač korova

SKIL 0700 „Weedbuster” brzo i učinkovito uklanja tvrdokorni korov, mahovinu i malene biljke između pločica na vašoj stazi, dvorištu ili prilazu. Više ne morate ručno uklanjati korov uz rizik bolnih koljena i leđa ili upotrebljavati otrovne pesticide koji su štetni za okoliš.

Pročitajte više

Radite dulje zahvaljujući funkciji SKIL „Hybrid Power”

Na prvi pogled, SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) izgleda kao obična litij-ionska akumulatorska bušilica, ali izgled vara. Ovaj alat ima sve funkcije kao ostale obične akumulatorske bušilice, ali sada možete raditi dulje zahvaljujući inovativnoj funkciji „Hybrid Power” tvrtke SKIL.

Pročitajte više

SKIL ‘Urban Mower’: Iznimna pokretljivost važna za gradske vrtove

SKIL ‘Urban Mower’ savršena je kosilica za vaše gradske vrtove. To je kosilica s jedinstvenim okretnim prednjim kotačićima za optimalnu pokretljivost.

Pročitajte više

Sabljasta i ubodna pila u jednom alatu

SKIL ‘Combisaw’ kompaktna je i lagana pila koja s lakoćom svladava uobičajene zadatke rezanja u i oko kuće. Kombinacija je dva popularna uradi sam alata u jednom: sabljaste i ubodne pile.

Pročitajte više

Više čistoće pri radu uz indikator razine prašine SKIL

SKIL s ponosom predstavlja inovativan indikator razine prašine koji će vam olakšati posao prilikom brušenja. Najveću frustraciju tijekom brušenja uzrokuje prašina. Brušenjem se stvara velika količina prašina koju brusilica često ne uspijeva pokupiti na učinkovit način. Ovaj inovacija iz tvrtke SKIL olakšava održavanje čistoće u radnom prostoru!

Pročitajte više

Iznenađujuće svestrana pila za sve uobičajene zadatke piljenja

SKIL s ponosom predstavlja višenamjensku pilu SKIL 5330. Ova inovativna višenamjenska pila kompaktan je alat za obradu različitih materijala konstruiran za sve vrste zadataka koje kućni majstori obavljaju u kući i oko nje. Ovim inovativnim proizvodom SKIL postavlja temelj za novi segment unutar svojeg postojećeg asortimana proizvoda. Radi se o prvoj SKILsaw pili koja je tako jasno usmjerena na rezanje različitih materijala: "Višenamjenska pila 5330 reže sve, a to radi brzo i čisto."

Pročitajte više

Stalna kontrola topline

Čim se pojavi prijetnja internog pregrijavanja alata, glavni grijač se automatski isključuje. Ventilator zatim upuhuje hladan zrak u stroj i tako hladi grijač. Do pregrijavanja može doći ako ste, primjerice, greškom zatvorili izlaz za zrak ili kad se koristi redukcijska mlaznica malog promjera.

Pročitajte više

Patentirani okvir za brušenje "Equalizer"

Tračne brusilice najprikladnije su za brzo uklanjanje materijala, zahvaljujući njihovoj velikoj brzini remena. Međutim, to znači i da je prisutan rizik od stvaranja neželjenih ogrebotina ili dubokih ureza u komadu koji se obrađuje. Patentirani okvir "Equalizer" iz tvrtke SKIL to sprječava. Omogućava postizanje savršeno ujednačenih rezultata brušenja, čak i prilikom skidanja starih slojeva boje i laka!

Pročitajte više

Prava brusilica za svaki posao!

S novom višenamjenskom brusilicom SKIL Fox 3-in-1 dobivate pravu brusilicu za svaki posao. Ona spaja kružnu, ekscentarsku i delta brusilicu u jedan praktičan i lagan alat!

Pročitajte više

Vrtna pila SKIL Lynx omogućava obrezivanje grana promjera do 80 mm bez napora

Nova vrtna pila Lynx predstavlja praktičan i jednostavan način za održavanje oblika drveća i grmlja. Sada je moguće obrezivanje grana s promjerom do 80 mm bez fizičkog napora!

Pročitajte više

Sve je lako uz Screw Assist!

Modeli 2016 (12 V) i 2017 (14,4 V) dolaze s jedinstvenim dodatkom Screw Assist iz tvrtke SKIL, koji čvrsto drži vijak u položaju za pričvršćivanje. Idealan je za jednoručni rad, u kutovima ili iznad glave.

Pročitajte više

Piliti po ravnoj crti nikada nije bilo ovako lako | Klizna vodilica

Klizna vodilica SKIL najbolji je pomoćnik za precizno rezanje pod kutovima od 90º i 45º. Dobit ćete savršeno ravne i iznimno precizne rezove s maksimalnim odstupanje od 1 mm po metru.

Pročitajte više

SKIL kontrola pritiska: manji pritisak, bolje brušenje

Pijete li ikada ujutro svježi sok naranči? I kada pritišćete naranču na cjediljku, pritišćete li i nju jako jer mislite da ćete tako brže dobiti više soka? Zapravo je ono suprotno točno. Ako jako pritišćete naranču time usporavate motor cjediljke tako da on ne može ispravno raditi. Kakve to ima veze s brušenjem?

Pročitajte više