Istjerajte mahovinu na čistac
SKIL 0701 idealan je alat za drljanje ili skarifikaciju travnjaka.
Djelotvoran i učinkovit
Upravljanje ručnom drljačom za travnjak fizički je zahtjevno. S druge strane, SKIL 0701 uklanja mahovinu brzo i praktično. I dok je manevriranje krutom drljačom za travnjak često teško, lagani SKIL "Moss extractor" omogućuje vam veliku slobodu pokreta. Vrlo praktično prilikom rada oko opreme na travnjaku i cvjetnih gredica.
Brzi rezultati: 50 m² za 25 minuta
"Moss extractor" – naziv sve govori: ovaj alat učinkovito uklanja mahovinu s travnjaka. I brz: jednostavno obradi 50 m² za samo 25 minuta.
Izdržljivi, fleksibilni noževi

Drljača za travnjak SKIL 0701 isporučuje se s izdržljivim, fleksibilnim noževima. Oni ne hrđaju i ne mogu otupjeti. No ako se ukaže potreba, vrlo ih je lako zamijeniti. Proizvode se u standardnoj veličini pa su posvuda lako dostupni. Sve u svemu, ti izdržljivi noževi imaju mnoštvo prednosti pred metalnim noževima.

"Easy Storage"

Ova drljača za travnjak dio je asortimana "Urban Series", praktičnih vrtnih alata tvrtke SKIL koji štede prostor. Drljača za travnjak SKIL 0701 isporučuje se s držačem "Easy Storage" koji omogućuje vješanje alata na zid nakon upotrebe i uštedu dragocjenog prostora.